Consultant: Robin Dijk

Consultant: Robin Dijk

Steeds vaker kregen wij vraagstukken van onze opdrachtgevers in de chemische- en procesindustrie. Om ook in de toekomst te kunnen voorzien in de vraag van onze opdrachtgevers, Richt Robin Dijk zich volledig op jonge professionals in deze industrie. “Ik wil mijn netwerk verbreden met kandidaten met enkele jaren werkervaring in de procesindustrie. Ik vind het fantastisch om mensen in beweging te krijgen en ze te adviseren in hun loopbaan. Ons groeiende klantenbestand helpt daar natuurlijk enorm bij.”

Het begint bij een goed netwerk

Robin gaat met kandidaten in gesprek over hun huidige positie en hun eventuele vervolgstappen. “Mijn doel is om ook in contact te blijven. Als er dan vraagstukken ontstaan bij de opdrachtgever, of een kandidaat ontwikkelt een vertrekwens, kan ik daar direct mee aan de slag!

Het onderste uit de kan

Het enkel plaatsen van kandidaten is volgens Robin niet waar hij het werk voor doet. “Ik ben graag degene die meedenkt in het maken van de juiste stappen voor de kandidaat, zodat diegene het meeste uit zijn/haar loopbaan haalt! Contact met mensen is wat mijn werk zo leuk maakt!

Waarom dan de chemische- en procesindustrie?

“Het proces van grondstof naar halffabrikaat vind ik enorm interessant. Zonder deze industrie zou Nederland veel minder ontwikkeld zijn dan het is. De wereld zou er heel anders uit zien.” Robin wil er voor zorgen dat de industrie in Nederland toegevoegde waarde houdt. “Dat begint allemaal bij de juiste persoon op de juiste plek”

Ben jij nog op zoek naar die juiste plek, of de juiste persoon? Neem dan contact met mij op!