Consultant: Thomas Snoeijer

Consultant: Thomas Snoeijer

Een terugkerend vraagstuk in de gesprekken met onze opdrachtgevers is technisch-commercieel talent. Consultant Thomas heeft hier dan met zijn werkzaamheden ook een sterke focus op. “Commercieel talent met kennis van en inzicht in technische problemen waar de maak-industrie mee kampt is voor vele bedrijven enorm moeilijk, vooral wanneer zij niet beschikken over het juiste netwerk. Om opdrachtgevers in deze behoefte te kunnen voorzien stort ik me volledig op deze doelgroep.”

Contact krijgen en houden

Als je Thomas vraagt hoe hij dat doet: “Door in contact te komen en te blijven met jonge commerciële techneuten! Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte ben van waar de kandidaten zich bevinden en waar ze in een vervolgstap naar op zoek zijn. Ik blijf graag op de hoogte van hun huidige werkzaamheden, interesses en bijscholing. Geschikte vacatures leg ik dan aan ze voor zodra een opdrachtgever die bij ons uit zet.”

Groeiend netwerk

Het netwerk van Thomas groeit nog dagelijks. “Dat resulteert erin dat ik voor veel verschillende type bedrijven en verschillende technisch-commerciële vacatures de juiste kandidaat weet te vinden. Zo heb ik al goede kandidaten kunnen plaatsen bij onder andere Eijkelkamp, Dutch-Shape, WTT en MPS systems. Ik ben en blijf altijd opzoek naar geschikte kandidaten in mijn netwerk. Technisch-commercieel talent zal gewild blijven in onze branche en ik wil ervoor zorgen dat ik voor opdrachtgevers snel de juiste kandidaten kan aandragen voor de juiste vacature.”

Ben jij technisch én heb je een commerciële drive? Of ben je juist als opdrachtgever op zoek naar een kandidaat op zoek? Neem dan contact op met Thomas!