Danielle Sikkema

Sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam als Consultant bij Target Search & Technology. Mijn focus ligt op functies in de Inkoop en Supply Chain. Hiervoor heb ik 12 jaar bij USG People gewerkt, de eerste zeven jaar bij Unique als o.a. consultant en vestigingsmanager. Daarna 5 jaar bij Receptel (specialist in hospitality dienstverlening) als business manager en sales manager.

Drijfveren

Als ik terugkijk op de afgelopen jaren heb ik heel veel over mezelf geleerd en weet ik inmiddels waar ik goed in ben en wat mijn drijfveren zijn. Ik hou van mensen! Met mensen in gesprek gaan over hun ambities, competenties, dromen en hoe ze in het leven staan. En vervolgens samen de vertaalslag maken naar wat voor functie en organisatie hierbij past, daar krijg ik energie van. Ook het bespreken van personeelsvraagstukken bij bedrijven en ze helpen helder te krijgen wat voor type persoon hierbij past en over welke vaardigheden een nieuwe medewerker moet beschikken. Samenwerken met collega’s om mooie resultaten neer te zetten en dit doen vanuit ondernemerschap, eigenaarschap met een goede dosis humor en zelfreflectie. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat werk en privé goed in balans zijn en daarin krijg ik hier alle vrijheid en vertrouwen. Dat alles bij elkaar maakt voor mij de ideale baan en de rol van Consultant bij Target sluit hier volledig bij aan.

Wie ben ik?

Naast mijn werk, ben ik ook moeder van Evie (bijna 3 jaar) en getrouwd met Bas. Wij wonen in Zwolle en hebben een actief leven. We sporten beide graag en zijn echte Bourgondiërs, deze twee moet je ook wel combineren wil je een beetje fit blijven! We reizen graag naar verre landen en ook maken we graag stedentrips.  Zo zijn we dit jaar op wintersport geweest in Frankrijk, hebben we 3 weken door Singapore en Maleisië gereisd en hebben we Parijs bezocht. Genieten van het leven!

Ben jij ook op zoek naar de juist balans binnen je organisatie of je werk? Ik kom graag met je in contact.