Donny van Wijk

Tijdens mijn opleiding communicatie aan Hogeschool Windesheim ben ik betrokken geweest bij een start-up die zich richtte op contentmarketing voor het MKB. Het mooie hieraan was dat ik direct betrokken was bij het identificeren van marketingvraagstukken en adviseren in en creëren van de oplossing voor het vraagstuk. Wat ik miste was het meemaken van het lange termijnresultaat. Die kans heb ik gekregen bij Target Search. Hier krijg ik de kans om groei mee te maken die we zelf creëren.

Hoe ik dat doe

Als Marketing Specialist ben ik sinds september 2018 verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten die ervoor moeten zorgen dat we van Target Search en Target Technology een toonaangevend arbeidsplatform maken met een herkenbaar merk. Daarnaast houd ik me bezig met het opzetten en optimaliseren van de informatievoorziening richting onze klanten en kandidaten, zodat we binnen ons netwerk altijd snel kunnen schakelen zodra er zich een nieuw vraagstuk aandient. Tot slot zorg ik er voor dat de informatie rond vacatures van onze opdrachtgevers aantrekkelijk en reëel is, zodat de juiste kandidaten geïnteresseerd zijn en blijven.

In mijn vrije tijd

Ook in mijn vrije tijd houd ik er niet van om stil te zitten. Ik wil graag veel zien en stap daarom regelmatig met mijn vriendin de auto in om mooie steden (vooral nog in Europa) te bezoeken, maar ook dicht bij huis onderhoud ik regelmatig het contact met mijn vrienden en vind ik het leuk om verschillende sporten te beoefenen, zoals voetbal, tennis en fietsen.