Erik Bakker

In 2015 ben ik samen met Kees-Jan Vaartjes het bedrijf Target Search gestart, nadat ik tien jaar bij YER heb gewerkt. We richten ons niet voor niets op de Industrie. Deze wereld zit in mijn bloed. De verbinding van de sector Industrie naar Recruitment past me als een jas! Na mijn studie International Business ben ik tien jaar werkzaam geweest als Sales Manager en Commercieel Directeur in de Industrie. Nu ben ik alweer tien jaar actief in de fascinerende recruitment wereld.

Onderscheidend

Samen met Hans Haselhorst zijn we een paar jaar geleden een tweede label gestart: Target Technology. Ik ben voor zowel Target Search als Target Technology actief. Ik bemoei me actief met alle facetten die achter de schermen voorbij komen: Finance, Marketing, Personeel & Organisatie en daarnaast bemiddel ik als consultant ambitieuze managers op weg in hun carrière bij onze klanten en prospects. Onze kennis, ons netwerk, onze ruime ervaring en onze persoonlijke werkwijze onderscheiden ons, waardoor we snel groeien met Target Search en Target Technology.

Drents genieten

Ik kom uit een familie van ondernemers en mijn werk is belangrijk voor me. Het geeft me veel energie en voldoening. Maar het belangrijkste is mijn thuis; ik woon met mijn gezin op een boerderij in Drenthe en we genieten van alles wat het leven brengt. De zaterdag is gevuld met de sporten en hobby’s van onze kinderen en de zondag breng ik graag door rond het huis, waar altijd iets te doen is.

Als je interesse hebt in een baan bij Target, bel me gerust! Mocht je willen weten wat wij zoal voor jou als kandidaat of klant kunnen betekenen kom ik uiteraard ook graag met je in contact.

 

De vacatures van Erik

Productie Manager

Laar (Duitsland)
Locatie Laar betreft een geheel van 7 productiehallen en 150 m/v totaal. Als Productie Manager...
 
Target is een snelgroeiende speler in de arbeidsmarkt met de ambitie om hét toonaangevende...
 Target Search
Meer Informatie