Hans Haselhorst

Sinds 1 januari 2017 ben ik ondernemer, een lang (onbewust) gekoesterde droom. Allereerst gestart met Target Interim en na een jaar verder gegaan als Target Technology.

Na 11 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling vond ik het tijd worden voor iets anders. Ik was tevreden en voelde me zeker gewaardeerd in de carrière die ik maakte bij mijn vorige werkgever, echter ik miste een aantal elementen die ik volledig heb gevonden in onze huidige onderneming. Ik zie het als een avontuurlijk project, waarin we als team de markt realistisch bedienen met een dienstverleningsmodel in kwaliteit, souplesse en ondernemerschap. Dit doen we door een goede interne combinatie van consultants met meer dan 10 jaar ervaring binnen de sector en talentvolle consultants die zich kunnen ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dat geeft veel energie.

Mijn drijfveren

Ik geloof in partnerships, je moet dingen niet alleen willen doen. Zowel intern als extern. Ik weet waar ik goed in ben en richt me dan ook op deze elementen. Binnen Target is dat de business kant van ons bedrijf. Ik haal veel voldoening uit nieuwe contacten en relaties met zowel klant als kandidaat. Iets kunnen betekenen op deze manier, geeft veel voldoening. Hier je eigen onderneming in te laten groeien, is een langgekoesterde droom. Daarnaast vind ik samenwerken en verantwoordelijkheid belangrijke eigenschappen die me bezig houden.

Fietsen

Ik geloof erg in de balans in het leven. Soms moet je stoom afblazen, even je zinnen verzetten. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier, belangrijk is dat je weet wat voor jou werkt. Voor mij is dit fietsen en mijn gezin. Dit beleef ik dan ook heel bewust. Fietsen is een prachtige metafoor voor het leven en het werk. Een berg beklimmen lijkt simpel, een nieuwe baan vinden lijkt simpel. Dat is het niet, het is hard werken, geen meter gaat vanzelf. De kunst is van onderweg te genieten, je leert en ziet dan zoveel. Dit is hetzelfde als bij een verandering van baan, deze weg bewandelen met mensen vind ik waardevol.

Het gaat om vertrouwen, commitment en communicatie. Ogenschijnlijk simpele eigenschappen, maar ik merk dat we hierin vooral onderscheidend zijn.

Ik ben erg benieuwd wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen. Twijfel dus niet om contact op te nemen!

Voor Bekaert Combustion Technology zoeken wij een Manager Proces Engineering: een verandermanager met focus...
 Bekaert Heating
Meer Informatie
 

Project Manager Target

Noord- en Oost-Nederland
Voor onze ondernemende Project Managers Pool zijn wij op zoek naar een gedreven en...
 
Als Productmanager ben je verantwoordelijk voor een sterke positionering van Zehnder radiatoren in de...
 Higher Vocational Education
Meer Informatie