Joo Ferwerda

Mijn naam is Joo Ferwerda en ik ben werkzaam binnen Target Technology met focus op Mechanical, Operations en Maintenance. Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met het bemiddelen van technische professionals binnen de maak- en procesindustrie. Die ervaring heb ik opgebouwd binnen zowel nationale als internationale recruitmentbureaus.

Samen voor het beste resultaat

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging beviel bij Target de informele sfeer met een professioneel karakter erg goed. De combinatie van humor en de gezonde ambities om dé specialist te zijn op technische recruitment vraagstukken passen goed bij mijn manier van werken: samenwerken om het beste resultaat te behalen voor de betrokken partijen. Mijn missie is dan ook om mooie uitdagende projecten te bieden aan onze professionals en klanten te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op de core-business. Met mijn (technische) kennis, netwerk en passie voor menselijk gedrag ga ik ervoor duurzame matches te creëren waarin de professional zich kan blijven ontwikkelen om van meerwaarde te blijven voor de onze klanten.

Urenlang zoeken

In mijn vrije tijd ben ik het liefste onder de mensen en doe ik graag ontspannende dingen zoals muziek luisteren. Urenlange speurtochten naar (onbekende) artiesten op Spotify verrassen me steeds weer. Misschien komen die zoektochten nog wel van pas in de zoektocht naar de schaarste kandidaten in de markt, al gebruiken we daarvoor toch een andere techniek!