Kees-Jan Vaartjes

Samen met Erik Bakker heb ik in 2015 Target Search opgericht met de ambitie om een toonaangevend arbeidsmarktplatform te worden voor klanten en kandidaten binnen de (maak)industrie. Wij willen een herkenbaar merk zijn, onderscheidend door branchekennis, een frisse en gedreven aanpak en werkplezier. Een onderneming waarin iedereen daadwerkelijk vrijheid van handelen heeft en wordt betrokken bij de bedrijfsvoering. Zo bouwen we gezamenlijk aan een prachtig bedrijf, met een betrokken team, vol ondernemerschap en drive. Waar we lachen en waar we successen delen, maar waar ook scherp en bijdehand op elkaar kan worden gereageerd.

Mijn drijfveren

Zelf ben ik ruim 15 jaar werkzaam binnen de mooie wereld van de arbeidsbemiddeling. In het vakgebied recruitment is het de combinatie van 2 onderwerpen die mij vooral interesseren; menselijk kapitaal en bedrijfskundige vraagstukken. Onze opdrachtgevers bevinden zich in een dynamische wereld, met veel (technologische) vernieuwing en een constant veranderende omgeving. Iedere fase vraagt specifieke ervaring, capaciteiten en vaardigheden van kandidaten. Door mijn achtergrond in HRM én Bedrijfskunde ben ik in staat om dit te achterhalen waardoor ik niet alleen de juiste kandidaat voor de juiste plek weet te werven, maar ook voor de juiste (groei)fase. Zodoende kan ik een bijdrage leveren aan de inhoudelijke ontwikkeling van carrières en de versterking van mijn opdrachtgevers. Waarom ik mij zo comfortabel voel binnen de industrie? Hier tref ik onwijs gave technologie en innovatie, capabele en intelligente mensen en gedreven ondernemers. Hier communiceren we direct, zonder pretenties en stropen we de mouwen op wanneer dat nodig is. Dat past mij als een jas: getting things done, niet stoppen voordat het doel is bereikt.

De juiste balans

In die werkzaamheden word ik gesteund door een geweldig thuisfront: mijn gezin, mijn vriendin en mijn 2 zoontjes. Ze zorgen voor de balans in mijn leven en zijn een goede uitlaatklep. Samen op avontuur, een stuk fietsen, een balletje trappen, voor het slapen “donderjagen”. Dat zijn geweldige momenten die mijn zakelijke belevenissen nuanceren en in het juiste perspectief plaatsen.

Ben je ook op zoek naar de juiste balans binnen je organisatie of je carrière? Ik kom graag met je in contact!

De vacatures van Kees-Jan

In deze management positie binnen Marel Meat, word je verantwoordelijk voor het team van...
 Marel Meat
Meer Informatie
 

Projectmanager

Lichtenvoorde
Als projectmanager ben je onderdeel van de Sales organisatie en verantwoordelijk voor het projectmanagement...
 Marel Meat
Meer Informatie