Leonie Kuilman

Al mijn hele werkzame leven werk ik in de arbeidsbemiddeling. Ik ben mijn carrière begonnen bij Adecco, daarna heb ik de overstap gemaakt naar Randstad waar ik 12 jaar heb gewerkt. Bij Randstad ben ik gestart als intercedent bij Randstad Zorg. Daarna ben ik doorgegroeid naar de rol van operationeel manager. Na zoveel jaren voor corporate organisaties te hebben gewerkt, leek het mij een uitdaging om eens voor kleiner bedrijf te werken, bij voorkeur een startup. Via mijn netwerk raakte ik in gesprek met de partners van Target. Dit heeft geresulteerd in mijn nieuwe baan als Fieldmanager bij Target! In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de Target Academy en begeleid ik onze professionals gedurende hun opdracht bij onze klanten.

DRIJFVEREN

Wat mij drijft? Mensen! Het is een open deur, maar toch. Ieder mens is uniek en heeft eigen talenten. Ik vind het ongelofelijk leuk om mensen te leren kennen en met hen in gesprek te zijn over wat een ieder drijft. Over waar diegene zich in wil ontwikkelen. Dit komt heel mooi samen in mijn rol als Field Manager. In alle gesprekken die ik voer met onze professionals, kijk ik waar we de diverse tools uit de Target Academy kunnen inzetten om iemand verder te helpen. Verder houd ik van een geintje. Werken zonder humor is voor mij ondenkbaar. Ik ben een flapuit. Vaak komt dat over als lekker spontaan en soms is dat onhandig. Gelukkig heb ik mij in de loop van de jaren daar wat in ontwikkeld 😉.

PERSOONLIJK

Ik ben getrouwd met Gijs en moeder van Pepijn, Amélie en Vik. We wonen met veel plezier in ’t Harde, het dorp waar ik ben opgegroeid en waarover ik altijd heb gezegd: hier ga ik zeker nooit meer wonen! Ik heb ’t Harde verlaten om te gaan studeren in Groningen en na tien jaar hier gewoond te hebben zijn we, met een korte tussenstop in Zwolle, toch weer in ’t Harde neergestreken. Dichtbij mijn familie. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad. Korte tripjes naar leuke steden in Europa samen met Gijs of vriendinnen en langere vakanties met mijn gezin. Ook kan ik sinds een paar jaar zeggen dat ik graag sport. Onder andere boksen is iets wat ik heerlijk vind om te doen.