Robin Dijk

Vanuit mijn passie voor sport heb ik in mijn studieperiode gekozen voor de opleiding Sportkunde. Binnen deze studie werd ik opgeleid als Manager in de sport. Het interessante van deze studie vond ik het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van mensen. Dit aspect neem ik grotendeels mee in mijn functie als Consultant. Door de motivatie van mensen te achterhalen, probeer ik mensen in beweging te brengen.

Beweging stimuleren

Na mijn studie ben ik het recruitment vak ingestapt. Hier heb ik één jaar ervaring opgedaan als recruiter voordat ik bij Target Search kwam werken. Binnen Target Search richt ik mij op de functies van Engineers tot Managers specifiek binnen de Chemische- en Procesindustrie. Deze industrie spreekt mij enorm aan omdat er ingewikkelde processen plaatsvinden om van grondstoffen, halffabricaten te maken. Deze ingewikkelde processen moeten in goede banen worden geleid door gekwalificeerd personeel. Met mijn interesse in deze branche en de passie om mensen in beweging te brengen, vind ik het erg interessant om met nieuwe kandidaten en klanten in gesprek te komen. Mijn uiteindelijke doel is tussen deze partijen een duurzame match te creëren.

Eigen beweging

In mijn vrije tijd besteed ik graag mijn tijd aan sport. Als voetbaltrainer sta ik daarom ook geregeld op het voetbalveld. Daarnaast mag ik graag zelf sporten beoefenen zoals mountainbiken, tennissen, hardlopen en fitnessen. Tot slot, vul ik mijn tijd graag met mijn vrienden en familie.

Kan ik jou of je bedrijf helpen om in beweging te komen? Neem dan contact met me op!

De vacatures van Robin

Als QSHE Manager bij Jellice Pioneer word jij verantwoordelijk voor het borgen en ontwikkelen...
 Jellice Pioneer
Meer Informatie