Simone Dekker

Vanuit mijn passie voor ondernemerschap heb ik gekozen om de HBO opleiding Small Business & Retail Management te volgen. Het mooie aan deze opleiding vond ik het stuk zelfstandigheid wat van mij gevraagd werd en de combinatie tussen theorie en praktijk. Na het behalen van mijn diploma wilde ik een functie uitoefenen met veel variatie in werkzaamheden,  een stuk persoonlijk contact, maar ook een baan waar ruimte was voor ondernemerschap. Dit heb ik gevonden in een functie als consultant: geen dag is hetzelfde en je krijgt echt de kans om het verschil te maken voor mensen. Zo kan je iemand helpen aan zijn of haar droombaan, maar ook een volwaardig gesprekspartner zijn voor klanten.

Overstap

Per 1 september 2019 heb ik de overstap gemaakt naar Target Technology. Bij mijn vorige werkgever hield ik mij bezig met veel verschillende profiellen. Target Technology ligt mijn focus op het werven en bemiddelen van Electrical, Software en Hardware Engineers. Ik krijg hier dus de kans écht specialist te worden met één focusgebied. Mijn doel is dan ook om de perfecte match te maken tussen engineer en opdrachtgever!

Flexibiliteit

Er is veel flexibiliteit, waardoor ik mijn werk goed kan combineren met mijn privé leven. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen. Daarnaast ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden omdat ik het belangrijk vind om voldoende te bewegen.

Kan ik jou helpen in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging, of ben je als bedrijf zijnde op zoek naar de perfecte match? Neem dan contact met mij op!

Vacatures van Simone: