Thomas Snoeijer

Na afronding van mijn studie Small Business and Retail Management aan Hogeschool Windesheim ben ik gestart bij Target Search. Handel en commercie is iets wat in mijn bloed zit. Het maximale ergens uithalen, dat is waar ik altijd naar streef. Ambitieuze kandidaten helpen aan een volgende carrièrestap die bij alle betrokken partijen past, geeft mij energie.

Commercie in de industrie

In mijn rol als consultant is mijn focusgebied binnen de industrie technisch-commerciële professionals met enkele jaren werkervaring. Door mijn sterke focus en goede netwerk help ik klanten in hun zoektocht naar de juiste kandidaat. Andersom kan natuurlijk ook..!

Het maximaal haalbare

Mijn vrije tijd breng ik veelal door op het voetbalveld. Naast dat ik onderdeel ben van de 1e selectie van SCD’83, bekleed ik ook een bestuursfunctie. Binnen SCD’83 ben ik namelijk verantwoordelijk voor de commerciële zaken. Dit is een rol waarin het hebben van een goed netwerk van wezenlijk belang is. Ook in deze functie geldt: Altijd gaan voor het maximaal haalbare! Zo hoop ik door mijn inzet de club letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau te tillen, op sportief en commercieel gebied.

Wil je jouw organisatie of carrière ook naar een hoger niveau tillen? Daar help ik je graag bij! Mail of bel mij vooral voor de mogelijkheden.

De vacatures van Thomas