Maurice over zijn functie als Consultant

Maurice over zijn functie als Consultant

Drie weken met een camper touren door de Verenigde Staten. De grootste natuurgebieden aan doen, wandelingen door de bergen, de grootsheid van Amerika met eigen ogen zien, het is de droom van vele reisliefhebbers. Maurice Weenink (26), Consultant bij Target, heeft het mogen doen. “Ik krijg regelmatig de vraag of ik wel zo lang vrij kon krijgen. Dan besef ik me wel dat dat lang niet overal kan”

Onbeperkt vakantie

Bij Target krijgt men namelijk onbeperkt vakantiedagen. En dat is slechts één van de arbeidsvoorwaarden die het vertrouwen uitspreken in de consultants. “Ik vind het heerlijk.”, spreekt Maurice. “ En het werkt voor mij gewoon. We zijn immers zelf verantwoordelijk voor de business die we creëren. Alle succesvolle procedures leveren mij ook iets op, dus ik ben altijd gemotiveerd om hard te werken. Dat ik dat kan combineren met toffe reizen motiveert me alleen maar meer!”

Sales Consultant bij Target

Maurice is Consultant bij Target Technology. In die rol verkent hij de markt, op zoek naar vacatures bij bedrijven in de Nederlandse Industrie. Hij spreekt de klanten over de vacatures, adviseert ze over de invulling, zoekt kandidaten en probeert de juiste match te creëren. “Die diversiteit, maar vooral de vrijheid in de werkzaamheden maken het werk leuk. Ik krijg geen bellijst onder mijn neus geschoven, maar zoek zelf naar kansen in de markt. Ik kan dus zelf invullen hoe ik mijn doelstellingen haal. En dat doe ik op de manier waar ik de meeste energie van krijg!”

Flexibiliteit

Die energie krijgt Maurice van onderweg zijn, flexibiliteit en gesprekken voeren met verschillende partijen. “Dat betekent dat ik thuis werk als er toevallig een bank geleverd wordt, maar ook dat ik in de brasserie werk als ik een ‘bureaudagje’ heb, of dat ik kandidaten in een Van der Valk-hotel spreek als dat voor die kandidaat beter uitkomt. Op die manier vergroten we ons eigen succes. Het uitgangspunt is dus dat je zelf in moet schatten wat het meest efficiënt voor je werkt. Het feit dat ik een mooie lease-auto gekregen heb, helpt natuurlijk enorm bij die flexibiliteit!”

Sfeer

Die vrijheid en flexibiliteit moet volgens Maurice wel in balans staan met de sfeer op kantoor. “Het werk kan nog zo uitdagend en flexibel zijn, voor mij is het enorm belangrijk dat ik met een toffe groep collega’s werk! We zijn nu met een groep gezellige collega’s, waarmee we hard kunnen lachen en zo nu en dan samen dingen ondernemen. Een groot deel van je week heeft te maken met je werk, dus een stimulerende omgeving is cruciaal!”

Vacature Sales Consultant

Momenteel hebben we weer een vacature als Sales Consultant bij Target. Op de vraag wat Maurice mee wil geven aan zijn toekomstige collega, antwoordt hij resoluut: “Als jij het een uitdaging vindt om te werken in een organisatie waarin met plezier en gedrevenheid wordt gewerkt, waar je direct invloed hebt op besluitvoering én waar je goede arbeidsvoorwaarden krijgt, dan zit je bij ons zéker goed!”