Nieuws

Nieuws

De organisatie achter de droogoplossingen van Ventilex

Ventilex wil het internationale sales team uitbreiden en een stevige positie op de markt innemen. Daarom spraken we met Herman Vis en Bertine Renes over wat er schuilt in de organisatie. Waar gaat deze groep mensen naar toe?

Lees verder

Successen moet je vieren!

In het derde kwartaal van 2019 is er bij Target veel gebeurd waar we trots op mogen zijn. Dat vierden wij met een team-uitje op Ameland!

Lees verder

Onze collega’s over hun onbeperkte vakantiedagen

In de zomer van 2019 verscheen er een artikel in de Stentor over de vrijheid in vakantiedagen bij Target. Lees het hier!

Lees verder

5 redenen om te werken bij: Cabot

Cabot zoekt versterking op verschillende posities voor de fabriek in Klazienaveen. Wij vroegen Operations Manager Cor van Dijk naar de uitdagingen en de organisatie!

Lees verder

5 Redenen om te werken bij: Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery zoekt een Senior Projectleider R&D. Wij spraken met Jorre Hertgers, Manager R&D bij Voortman, over de functie en het bedrijf!

Lees verder

Maurice over zijn functie als Consultant

Drie weken met een camper touren door de Verenigde Staten. Maurice Weenink, Consultant bij Target, heeft het mogen doen. “Ik krijg regelmatig de vraag of ik wel zo lang vrij kon krijgen. Dan besef ik me wel dat dat lang niet overal kan"

Lees verder

Timon van Eeten over Terlet

Steeds vaker zien we vacatures van Terlet. Hoofd Inkoop Timon van Eeten spreekt over de groei bij Terlet.

Lees verder

De industrie haalde in 2018 een recordgrootte

Het CBS publiceerde deze maand een artikel waarin de economische ontwikkeling van 2018 beschreven staat. In het rapport lezen we dat de Nederlandse industrie in 2018 groter was dan ooit.

Lees verder

De arbeidsmarkt in Januari

Het nieuwe jaar wordt door veel mensen gezien als moment om veranderingen in gang te zetten. Consultant Kees-Jan deelt zijn ervaring!

Lees verder

Opgefriste website

De groei die we momenteel doormaken bij Target Search stemt ons meer dan positief. Ons netwerk aan kandidaten groeit gestaag en datzelfde geldt voor ons klantenbestand.

Lees verder