Cabot

Cabot Corporation (NYSE: CBT) is een toonaangevend bedrijf in specialty’s en hoogwaardige materialen, en heeft haar hoofdkantoor in Boston, Massachusetts (VS).

Het bedrijf levert een breed scala aan producten en oplossingen aan klanten in alle uithoeken van de wereld en bedient sectoren als transport, infrastructuur, milieu en consument. Het levert krachtige oplossingen die klanten helpen hun uitdagingen van vandaag te trotseren en de behoeften van morgen voor te bereiden. De inzet van Cabot voor innovatie wordt gedreven door een passie om de bedrijven van onze klanten vooruitgang te bieden via ons diepgaande inzicht in hun branches en de wereldwijde trends die hun activiteiten beïnvloeden.

Innovatie

De kracht van Cabot ligt in het feit dat ze deze kennis combineren met hun technische expertise en uiteindelijk samenwerken met hun klanten om waarde te creëren via innovatie en technologie. Hun kracht in onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke reden waarom ze al meer dan 130 jaar wereldwijd leider zijn in producten zoals rubber en speciale kool, cesiumformiaatzouten, actieve kool, aerogel, chemicaliën met fijn cesium, fumed metaaloxiden, grafeen, inkjetkleurstoffen, masterbatches en geleidende verbindingen. Ze blijven innoveren via Cabotlabs, dat hun deskundige team van technici, wetenschappers en onderzoekers samenbrengt met marktkennis en technologisch leiderschap om de oplossingen voor morgen te leveren.

Wereldwijd leiderschap

Met circa 4500 werknemers wereldwijd waarderen de klanten van Cabot hun wereldwijde leiderspositie in de branches die ze van dienst zijn en hun inzet om hen te helpen groeien, waar ze ook actief zijn. Cabots mensen zijn gedreven en inventief, en onder hen bevindt zich het beste talent op technisch, commercieel en productiegebied van de branche.

Cabot hecht grote waarde aan integriteit, respect, uitblinken en verantwoordelijkheid. Ze zetten zich ervoor in om deze waarden elke dag na te leven, omdat zij een integraal deel zijn van de manier waarop ze omgaan met jun klanten, partners, distributeurs, aandeelhouders en collega’s.

Verantwoordelijkheid

Cabot streeft ernaar de energie-efficiëntie en procestechnologieën over hun gehele wereldwijde voetafdruk te verbeteren. Ze werken met een duurzame bedrijfsvoering die het welzijn garandeert van hun werknemers, klanten en omringende gemeenschappen. Daarom hebben ze de reputatie gekregen hoogwaardige oplossingen te produceren en blijven ze de industriële norm bepalen als het gaat om duurzaamheid en veiligheid.

Cabot heeft een team dat veel geeft om zijn klanten en aandeelhouders. Als internationale onderneming met een toonaangevende technische en marktpositie hebben ze de ambitie om superieure financiële prestaties te behalen voor onze aandeelhouders.

Vacatures van Cabot

Als Maintenance Supervisor maak je onderdeel uit van de afdeling Maintenance en heb je...
 

DCS Engineer

Klazienaveen
Als DCS Engineer maak je onderdeel uit van de afdeling Technology en heb je...
 

Plant Engineer

Klazienaveen
Als Plant Engineer in Klazienaveen wordt jouw doel het borgen en verbeteren van de...