Olympus all-in

Olympus all-in is totaalleverancier op gebied van bedrijfskleding, veiligheidskleding, promotiekleding en sportkleding. Olympus All-in beschikt over een ruim assortiment, en voorziet hiermee haar klanten die actief zijn binnen uiteenlopende industrieën. Van ziekenhuizen, verpleeghuizen etc. (schone omgevingen) tot aan de maakindustrie. Olympus All-in heeft ruim 30 jaar ervaring en is hierdoor een gevestigde naam in Nederland.

Klanten worden bediend vanuit de fysieke vestiging in Zwolle, de webshop en op locatie. Door de grote uitbreiding van het klantenbestand heeft Olympus All-in de afgelopen jaren een landelijke dekking gerealiseerd. Naast een groot voorraadmagazijn beschikt Olympus All-in over een ruime toonzaal, waar klanten de modellen kunnen passen en indien gewenst direct voorzien kunnen worden van bedrijfslogo’s.

Olympus All-in is sinds 2017 onderdeel van RUBIX, totaalleverancier voor onderhouds- en productiebenodigdheden voor de industrie in Nederland en ver daarbuiten. RUBIX is wereldwijd actief en voorziet haar klanten vanuit ruim 70 lokale vestigingen in 23 Europese landen van technisch advies. De ruim 800.000 artikelen van RUBIX staan allen in het teken van de optimalisatie van productieprocessen.