UniCarriers

UniCarriers produceert en ontwikkelt hoogwaardige en ergonomisch efficiënte heftrucks, magazijntrucks en bijhorende interne transportoplossingen. De producten worden in eigen productiefaciliteiten in Zweden, Spanje, Japan, China en de V.S. gefabriceerd.

UniCarriers Netherlands is gevormd in 2011 door de samenvoeging van het voormalige Atlet (Enschede) en Crepa (Rijswijk). Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Mölnlycke (Zweden). UniCarriers Netherlands is een zelfstandige organisatie binnen UniCarriers Europe. De verkoop en service voor de Nederlandse markt wordt gecoördineerd vanuit een drietal vestigingen: Enschede, Rijswijk en Venlo.

Sinds maart 2016 is UniCarriers onderdeel van het beursgenoteerde Mitsubishi Heavy Industries. Bij UniCarriers staat de ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel. Zo worden er regelmatig trainingen en andere bijeenkomsten georganiseerd op één van de (internationale) vestigingen, om zo up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen in de markt. Is jouw interesse gewekt? Bekijk de website eens: www.unicarrierseurope.com

“UniCarriers heeft als doelstelling optimaal invulling te geven aan klantbehoeften op het gebied van intern transportmateriaal en logistiek, als totaaldienstverlener met onderscheidend vermogen”