Over Target Search

Target Search is specialist in Recruitment en Executive search voor de sector Industrie. Wij richten ons daarbij op de bemiddeling van ambitieuze mensen die een verschil kunnen maken. Met onze werkzaamheden willen wij bijdragen aan de technologische positie van Nederland. Wij zoeken voor ieder moment de juiste persoon op de juiste plek. Zo ondersteunen wij onze klanten in het bedrijfsproces. We doen dit door middel van een grondig werving en selectie proces, waarbij zowel opdrachtgevers als kandidaten nauw betrokken zijn.

De industrie

De sector Industrie is van oudsher de motor van de Nederlandse economie. Dit is de sector waarin wij als specialisten in als geen ander thuis zijn. We weten hoe belangrijk het is om voor kritieke posities de beste mensen aan je te binden. Mensen die je verder helpen en waarde gaan toevoegen aan je onderneming. Wij vinden deze mensen door duurzame samenwerking. Door samen met opdrachtgevers de kern van het vraagstuk te zoeken, zijn wij in staat kandidaten met de juiste kwaliteiten te vinden. Door onze opdrachtgevers goed te leren kennen kunnen we de kans op een duurzame match vergroten. Met onze jarenlange ervaring in bemiddeling voor de Nederlandse industrie, beschikken we over het juiste netwerk en de noodzakelijke kennis.

Ruim drie jaar geleden begon Target Search als een klein werving en selectiebureau met twee ervaren consultants op het gebied van arbeidsbemiddeling in de industrie. Inmiddels zijn wij met een team van zes én werken wij samen nauw met Target Technology. Target Technology focust zich op het op projectbasis plaatsen van professionals in Engineering en Technology.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Zoekt u een geschikte kandidaat?

Recruitment & Executive Search voor de sector Industrie. Onze visie op ons vak is eigenzinnig. In deze tijd van voortschrijdende

digitalisering, leggen wij de nadruk op het persoonlijke gesprek met onze opdrachtgevers én kandidaten. Dat zien we als

voorwaarde om vast te stellen of verbintenissen de gewenste chemie opleveren. Het moet klikken en kloppen.

Neem contact op! Stuur een Whatsapp bericht