Alfred Geitenbeek

Alfred Geitenbeek

“Ik waardeer het enorm dat Target Search meedenkt in het opstellen van een vacatureprofiel.”

Begin 2018 hebben we bij Eijkelkamp besloten samen te werken met een werving- & Selectiebureau. Daarbij was ik op zoek naar een partner met ervaring in de branche waarin wij actief zijn: specifiek de watersector in Nederland, maar ook ervaring met technisch georiënteerde bedrijven. In Target Search heb ik die Partner gevonden. Omdat wij in een niche branche zitten is het belangrijk dat onze partner in staat is te begrijpen wat voor persoon wij precies op de technische functie nodig hebben.

Meedenkend vermogen

Wat het fijne is aan de samenwerking met Target Search, is dat ze het vermogen hebben om mee te denken. In sommige gevallen is het bij ons als klant nog zoeken naar de manier waarop wij invulling gaan geven aan een openstaande vacature. Target Search is dan in staat met ons een goed profiel te ontwikkelen. Dat maakt dat ze vervolgens nog beter in staat zijn een kandidaat te vinden die in het profiel past.

“Onze organisatie verandert veel,
Target Search is in staat mee te gaan met die verandering”

Ook buiten het profiel

Omdat Thomas en Kees-Jan goed meedenken in welke profielen geschikt zijn om onze vacature in te vullen, krijgen wij ook regelmatig het advies om naar een kandidaat te kijken die niet compleet in het profiel past, maar toch een meerwaarde zou kunnen leveren. De manier waarop door de consultants bij Target Search altijd gekeken wordt naar mogelijkheden om ons te ondersteunen, is iets wat ik enorm waardeer!