Raymond Kamp

Raymond Kamp

“Ik zie Target Search als onze huisleverancier”

Bij het kiezen van een werving- & selectiebureau komt altijd veel kijken. Ik mijn loopbaan heb ik altijd met veel werving- en selectiebureaus te maken gehad. Kees-Jan heeft mij zelf in het verleden bemiddeld. Bij Terlet sta ik nu aan de andere kant van het bemiddelingsproces. Omdat ik het contact met Kees-Jan altijd als prettig heb ervaren, hebben we samen gekeken naar de mogelijkheden van Target Search in ons recruitmentproces.

Geschikt netwerk

Tijdens onze selectie hebben we vastgesteld dat Target Search beschikte over een zeer goed netwerk in de branche waarin wij actief zijn. Zij kennen de markt, kennen de mensen die daarin actief zijn en hebben ook een klinkende lijst met referenties voor wie zij de werving en selectie al uit handen hebben genomen. Daarnaast hebben we ook te maken met een in toenemende mate overspannen arbeidsmarkt, zijn we tegenwoordig 24/7 actief en is het snel en adequaat handelen van een wervings en selectie bureau voor ons van groot belang. Dat het persoonlijke en het intermenselijke contact met de consultants ook nog eens snel en soepel verliep heeft ertoe bijgedragen dat wij als Terlet met Target Search in zee zijn gegaan.

Juiste selectie

In de huidige markt wil ik mijn aandacht graag richten op onze klanten en mijn medewerkers. Het zelf willen werven en selecteren is een zeer tijdrovende bezigheid. Tijd is een kostbaar begrip. Ik zit er dan ook niet op te wachten om overspoeld te worden met cv’s van welwillende potentiële kandidaten. Dat heeft Target Search zeer goed begrepen. Mede vanwege  haar industriële focus is Target Search in staat de juiste kandidaten te lokaliseren, te benaderen en vervolgens zelf te filteren wie er geschikt zijn voor onze organisatie. Daarin speelt eerlijk- en oprechtheid voor mij een belangrijke rol. Kandidaten waar Target Search zelf nog over twijfelt, worden dan ook met die kanttekening doorgezet. Zo kan ikzelf een goede afweging maken en met het juiste verwachtingspatroon met een kandidaat in gesprek gaan.

Huisleverancier

Inmiddels is onze samenwerking na de eerste uitgezette vacature behoorlijk geïntensiveerd en hebben we gezamenlijk de met  Target Search al diverse vacatures ingevuld. Door onze enorme groei en ontwikkeling hebben we zeer regelmatig nieuwe vacatures. Wij beschouwen Target Search, met name voor de kader- en meer seniore functies, als onze exclusieve huisleverancier. De communicatie tussen mij en Kees-Jan is erg goed. Ik hou van snelle terugkoppeling en ik krijg deze vrijwel altijd. Ook in de communicatie richting de kandidaten is mijn ervaring dat besproken punten direct worden teruggekoppeld. Zo houden we de snelheid erin, kunnen we altijd snel handelen en krijgen wij de vacatures snel en adequaat met de juiste kandidaat ingevuld