Successen moet je vieren!

Successen moet je vieren!

Een bewogen kwartaal – zo mogen we het gerust noemen – met goede resultaten! In de afgelopen maanden hebben we mijlpalen behaald die wij het vieren waard vinden! Daarom hebben we met het team Ameland bezocht! Wat de behaalde mijlpalen zijn en wat we hebben gedaan om het te vieren? Dat zetten we graag voor jou, maar ook zeker voor onszelf, graag nog even op een rijtje!

Bedrijfsuitbreiding

Hetgeen wat het meeste blijft hangen uit de afgelopen maanden is bij ons allen de bedrijfsuitbreiding die we mogen doormaken! We kunnen met trots zeggen dat wij ons team hebben verrijkt met de toppers Simone Dekker en Danielle Sikkema. Met de binnengehaalde ervaring, kennis en natuurlijk het enthousiasme zijn wij in staat onze focusgebieden uit te breiden! We kregen steeds vaker vraagstukken op het gebied van Software, Hardware en Electrical Engineering, maar ook op Supply Chain en Inkoop. Dat is dan ook precies waar onze nieuwe collega’s zich op gaan storten!

En zelfs met de versterking van Simone en Danielle zien we nog mogelijkheden om verder te groeien! Met de vraagstukken in de markt en de behaalde successen die de uitbreiding mogelijk maken, blijven we altijd in gesprek met kandidaten die ons interne team nóg beter kunnen maken!

Behaalde doelstellingen

De uitbreiding van het team komt niet uit de lucht vallen! De belangrijkste reden om de resultaten te vieren is natuurlijk de hoeveelheid vacatures die wij hebben kunnen invullen bij onze klanten! We hebben ons mogen storten op moeilijk in te vullen functies, en hebben met het invullen van de posities klanten en kandidaten blij mogen maken! We plaatsten managers vanuit Target Search, maar ook Interimmers, Projectleiders en Engineers vanuit ons andere label Target Technology. Daarmee hebben we ons team van technische professionals vergroot! Een kleine greep uit de ingevulde posities:

  • Manager Manufacturing Engineering – Brinks Metaalbewerking
  • Sales Manager Solutions – GEA
  • Projectleider – Vitens
  • Hardware Engineer – Ventilex
  • Software Engineer – AWL
  • Lead Engineer – Filtration Group
  • Interim Project Manager – Vitens
  • Proposal Engineer – Vonk

Aanbesteding

Ook de toekomst ziet er voor ons rooskleurig uit! Na ons bijna vijfjarige bestaan, hebben we namelijk onze eerste aanbesteding gewonnen. We worden een belangrijke leverancier van een fantastische opdrachtgever! Welke opdrachtgever dat is, houden we nog wel even voor ons.

Beurs

Naast de absolute successen, hadden we ook een primeur: wij stonden namelijk voor het eerst met een stand op de beurs. In september waren we te bewonderen op de Technische Industriële Vakbeurs. Een beurs waarop we veel bestaande en potentiële klanten hebben gesproken. Bovendien hebben we hier kandidaten ontmoet die we aan nieuwe uitdagingen hebben geholpen! De reacties die wij kregen en het positieve gevoel dat wij erover hebben, zijn voor ons reden genoeg om ook andere beurzen in de toekomst te bezoeken!

Ameland

Terugkijkend op alle bovenstaande mijlpalen, waarbij we de persoonlijke successen van onze collega’s zelfs nog buiten beschouwing laten, vonden wij het niet meer dan logisch dit samen te vieren. Tijdens ons uitje bewogen we ons ter fiets, strandbuggy en vliegtuig (ja echt) over het eiland. Samen gaan we ervoor om ook de komende periode vaak successen te mogen vieren!