Werken bij Target

Wij zijn een arbeidsbemiddelaar met focus op de industrie in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. We zijn, naast een interne groep collega’s, werkgever van ruim 40 technische professionals. Onze klanten weten ons daarnaast goed te vinden voor vraagstukkken op het gebied van interim management en executive search. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de Maak- en Procesindustrie en Machinebouw en zijn o.a. Vitens, Marel, Ventilex, MPS Systems, GEA, Fresenius en Cabot. We zijn preferred partner voor diverse Key Accounts.

We staan bij Target aan de vooravond van een rebranding. We bestaan dit jaar 5 jaar en we willen verder groeien met onze organisatie. Daar hoort een nieuwe uitstraling en een nieuw pand bij! Onze nieuwe kantooromgeving wordt er één waarin professioneel en hard werken hand in hand gaan met ontspanning, fun en events. We laten je de ontwerpen graag zien!

Kenmerken van Target: saamhorigheid, vrijdagmiddagborrel, gratis gezamenlijke lunch, kwartaal uitjes, geen vaste werktijden en/of werklocatie, vakantiedagen naar eigen inzicht (kijk maar!) en voornamelijk de drive om mee te bouwen aan een mooie organisatie en hierin je eigen business in op te bouwen! Uiteraard ondersteunen we ons team daarin door trainingen aan te bieden van een erkende sales trainer. Kortom, jij bepaalt je eigen succes in een omgeving waar plezier hebben centraal staat. Benieuwd wie jouw toekomstige collega’s zijn? Lees hun verhalen hier!

Een impressie van werken bij Target

Vacatures bij Target

Target is een snelgroeiende speler in de arbeidsmarkt met de ambitie om hét toonaangevende...
Meer Informatie
 Target Search
 

Sales Consultant

Target groeit hard! Daarom zijn we weer op zoek naar een Sales Consultant. Iemand die betrokken is bij het wervingsproces van A tot Z. Iemand met de drive om zijn eigen positie als arbeidsmarktspecialist op te eisen op een bepaald segment binnen de industrie! Welk segment dat is? Daar komen we wel uit! Ben jij benieuwd naar de functie? Laat het ons weten!

Mail ons Stuur een Whatsapp bericht