Werken bij Target

Target Search is een modern Recruitment en Executive Search bureau met 25 jaar ervaring en richt zich op de bemiddeling van ambitieuze managers, specialisten en directeuren binnen de Nederlandse Industrie. Target Technology richt zich op detachering van engineers binnen maakbedrijven waar technology hoog in het vaandel staat.

De markten bedienen we met twee labels, maar intern werken we nauw samen. We werken momenteel vanuit kantoren in Zwolle en Enschede. Ondanks ons korte bestaan, is er meer dan 25 jaar ervaring aanwezig binnen het team van Consultants.

Kenmerken van Target: saamhorigheid, vrijdagmiddagborrel, drive, gratis gezamenlijke lunch, kwartaal uitjes, geen vaste werktijden en/of werklocatie, vakantiedagen naar eigen inzicht (kijk maar!) en voornamelijk de drive om mee te bouwen aan een mooie organisatie en hierin je eigen business in op te bouwen! Uiteraard ondersteunen we ons team daarin door trainingen aan te bieden van een erkende sales trainer. Kortom, jij bepaalt je eigen succes in een omgeving waar plezier hebben centraal staat. Benieuwd hoe jouw toekomstige collega zijn functie vindt? Lees het hier!

Een impressie van werken bij Target

Vacatures bij Target

Is commercie wat jou motiveert en wil je jouw carrière binnen no-time naar een...
Meer Informatie
 Target Search
 

Sales Consultant

Target groeit hard! Daarom zijn we weer op zoek naar een Sales Consultant. Iemand die betrokken is bij het wervingsproces van A tot Z. Iemand met de drive om zijn eigen positie als arbeidsmarktspecialist op te eisen op een bepaald segment binnen de industrie! Welk segment dat is? Daar komen we wel uit! Ben jij benieuwd naar de functie? Laat het ons weten!

Mail ons Stuur een Whatsapp bericht